MUŞ / MERKEZ - ÖZDİLEK İLKOKULU

ÖZDİLEK İLKOKULU

ÖZDİLEK KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ ÖZDİLEK KÜME EVLERİ NO: 142 MERKEZ / MUŞ
Vizyon
Her öğrencimizin üst öğrenime devam etmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Bütün çalışanlarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır. Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız.Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir. Okul-veli işbirliği sağlanarak öğrencinin okulda kazandığı davranışların hayata geçirilebilmeleri için çalışılır. Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız. Okulumuzun fiziki şartları iyi ve gelişmeye elverişli olması ayrıcalığımızdır.
İLKOKUL: 08.30-14.20 ANASINIFI: 08.30-13.30
SOBA